AUtech - Tekninen ryhmä

Suomen Animeunionin ja Aniki.fi:n tekninen ryhmä, AUtech, on kommunikointikanava Animeunionin ja Aniki.fi:n teknisiä resursseja ylläpitävien henkilöiden välillä. Tekniseen ryhmään kuuluu useita henkilöitä, jotka kehittävät ja ylläpitävät talkoovoimin erilaisia teknisiä ratkaisuja Animeunionin, sen jäsenyhdistysten ja muiden maamme japaniharrastajien käyttöön.

AUtechin jäsenet ylläpitävät mm. keskustelualueita, sähköpostilistoja, yhteistä Wiki-palvelua ja DVD-tietokantaa. Kotisivutilan palveluista ja Internet-osoitteista vastaa Säätöyhteisö B2 ry yhteistyössä AUtechin kanssa.

Miksi AUtech

AUtech-kommunikointikanava perustettiin Animeunionin teknisten resurssien ylläpidon kasvaessa huomattavasti. Tavoitteena on parantaa tiedonjakoa eri teknisten ylläpitäjien kesken sekä saada toiminta vikasietoisemmaksi esimerkiksi sairastumistapausten varalle.

Lisäksi halusimme luoda yhteisen kommunikointiosoitteen, jossa otetaan vastaan palautetta, ehdotuksia ja kommentteja. Viesteihin voi vastata kuka tahansa AUtech:n jäsen, joten yhden henkilön poissaolo ei häiritse toimintaa.

AUtech:n toiminta

AUtech:n jäsenet hoitavat pääosin ylläpitotoimia itsenäisesti, mutta monissa suunnitteluvaiheissa käydään ehdotettuja ideoita läpi yhdessä ja mietitään tehokkaimmat toimintatavat. Jokainen jäsen huolehtii asiallisesta tiedottamisesta ryhmän sisällä.

AUtechiin kuuluu jäseniä eri Animeunionin jäsenyhdistyksistä, joista jokainen ylläpitää tiettyjä teknisiä resursseja. AUtechin toimintaa koordinoi Animeunionin jäsenyhdistysten valitsema Tekninen vastaava. Löydät listan jäsenistä sivun oikeasta reunasta.

AUtechiin voi liittyä aiheesta kiinnostunut henkilö, jolla on aikaa ja mielenkiintoa kehittää teknisiä resursseja maamme anime- ja mangayhteisölle. Jäsenyys jossakin Animeunionin jäsenyhdistyksessä on suotavaa, muttei pakollista.

Ota yhteyttä

Tavoitat AUtechin jäsenet yhteisestä sähköpostiosoitteesta tekniikka ÄT aniki PISTE fi. Tavoitat AUtechin jäsenet myös IRC:n välityksellä kuten Aniki.fi-keskustelualueiden Neuvonta ja Tekniikka -alueelta.


AUtech:n jäsenet

  • Kyuu Eturautti
    Tekninen vastaava
  • Taru Karttunen
  • Mikko Lammi
  • Tero Nybacka

Toteutus ja yhteystiedot

IRC
#animeunioni @ IRCnet

Sivuston toteutus
AUtech

Yhteistyössä
Säätöyhteisö B2 ry
Säätöyhteisö B2 ry